Inspiraatiopartio!

Evernote Camera Roll 20131119 114005
Korjaamolla Helsingissä järjestettiin 925-festivaalit 12.-13.11., tai kuten sitä nimitettiin joko työelämän vallankumoukseksi tai työelämän rokkifestariksi. Meistä se oli niin hieno jo ideana, että haluttiin mukaan. Ennen kesää tuli selväksi, että IMPROVment on siellä jossain roolissa, sillä kuten 925 itse kuvaa:

”IMPROVmentin ymmärrys asiantuntijan työn arjesta sekä tausta improvisaation soveltamisesta sekä yksilöiden työhön että organisaation arkeen tuovat uniikin näkökulman sparrata suomalaista työelämää.”
http://925design.fi/festival

Yhteistyö hioutui ja lopuksi olimme yksi yhteistyökumppaneista. Toiminta festareiden aikaan näkyi kahdella tavalla 1) masterclassina epäonnistumisen pelosta (laitetaan se ihan omaan blogaukseensa vähän myöhemmin) ja 2) inspiraatiopartiona.

Inspiraatiopartion tehtävä oli yksinkertainen: pyydettiin festivaaliosallistujaa valitsemaan menusta itseään inspiroivan kohdan, joka toteutettiin yhdessä, sisältö vaihteli business-sisältöisestä hauskuutukseen ja rehelliseen yhdessäoloon. Teimme mm. sloganeita ja hissipuheita, tunnustuksia ja havaintoja, hyvää kuuntelua ja erinomaista tukea, yhteisiä tarinoita ja ilmeilyä jne. Yhteinen kokemus tiivistettiin yhteen kuvailevaan sanaan, tässä sekalaisia poimittu siltä listalta:

inspiraatiopartio
Inspiraatiopartio on inspiroiva, hauska, iloinen, erilainen, pirskahteleva, yllättävä, hämmentävä, päräyttävä, wautsi, sanaton, intiimi, tuore, uudenlainen, vitsikäs, ihana, motivoiva, uudenlainen, intohimoinen, virkistävä, naurava, ihankiva, hassutteleva, henkilökohtainen, aurinkoinen, mielenkiintoinen, loistava, uusi, vapauttava, luova

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s